Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Panik amerikan bar sayesinde bağırsakerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde evgin çıkış yapılabilir.

Düzenek Odası Yangın Bapları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının üstı silsile otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi kondisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya hakikat birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin sağlıklı çtuzakışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Z tipi yangın merdivenleri stabil kollu diyerek tabir edilen yangın merdivenleridir. Mualla yapılarda ani durumlarda insanların hızlı ve emin bir şekilde tahliyelerine olanak sağlayan en itimatlı yangın merdivenidir.

Yaklaşık 20 senevi tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz maliyetli iş ortaklarımızın ciddi çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın bapsı fiyatları modellere gereğince bileğişçilikmektedir. Peklik, bakım ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine bakarak sunmuş olduğu avantajlara demetlı olarak yeni kapı montaj projeniz sinein farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Her yangın merdiveninin her dü cepheında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Hakikaten yangınlardan korunmak karınin çizgi olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çtuzakışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kadar evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page